Rens Kanters wijkagent

Na bijna 20 jaar bij de politie in verschillende functies te hebben gewerkt, heb ik een uitstapje gemaakt van ongeveer anderhalf jaar. Maar toch gaf mijn blauwe hart aan weer terug te willen. Wijkagent Gemert-Noord Handel en Elsendorp is het geworden en daar ben ik erg blij mee. Het contact met de inwoners en het oplossen/helpen bij problemen is wat me het meest trekt. Als wijkagent ga ik natuurlijk zoveel als mogelijk de wijk in en als mensen mij zien kunnen ze mij altijd aanspreken. Deze benaderbaarheid vind ik erg
belangrijk.

Als bewoner van Elsendorp kun je op verschillende manieren met mij in contact komen namelijk via: 0900-8844 of www.politie.nl (contactformulier wijkagent) of Instagram WA_gemerthandelelsendorp.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 28, 29 en 30 maart 20:00 uur.

Raadsvergadering 13 april 19:30 uur.

Advertenties