Reünie Berglarenschool 10 juni!

Al een tijdje zijn Teun Opsteen, Karin van Stiphout, Richard Dwanna en Wilco Peters bezig een reünie van oud-leerlingen van de Berglarenschool te organiseren. Het gaat vooral om leerlingen van de leergangen groep 7 en groep 8 (1989/ 1990 en 1990/ 1991), geboren na 1 oktober 1978 en voor 30 september 1979.

Ook de oud-leerkrachten die destijds voor de klas stonden zijn van harte uitgenodigd om zich aan te melden voor de reünie.

En jawel, de plannen zijn nu klaar: de reünie is op zaterdag 10 juni a.s. Vanaf 13.30 uur tot 17.00 uur komen ze bij elkaar in het Boerenbondsmuseum. De middag begint met een soort ‘Klasgenoten’ en dan daarna gewoon bijpraten.

Er hebben zich al veel oud-leerlingen aangemeld, maar ze zoeken er nog een paar:

Ivy Salesman, Jerril Peters, Daisy en Lindsay de Haard, Maja van Boekel, Ramona Schadelee, Bart van Summeren, Had Gerrits, Bas Leenders, Marcel Flinsenberg, Bas Gruijters, Bas v.d. Heijden, Manuela Schellekens, Tim Adank, Frank Kandelaars, Frank van Barneveld, Ralf van Heijningen, Raemon Smits, Wilger Thijssen, Hendrik-Jan van Gogh, Christian van Dijk, Maikel Rooijackers, Nardie van Dongen en Dennis v.d. Berg.

Daarnaast missen ze nog een aantal oud-leerkrachten waaronder meester Van de Berg, meester Sleegers, meester Van de Tillaart, meester Erik, Juffrouw René, Juffrouw Janssen en meester Sloots.

Ze willen er vooral een gezellige bijeenkomst van maken, maar ook horen hoe het met iedereen de afgelopen 30 (!) jaar is gegaan.

Aanmelden kan nog: reunieberglarenschool@gmail.com

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 20, 21 en 22 juni 19:30 uur.

Raadsvergadering 29 juni 19:30 uur.

Raadsvergadering 6 juli 19:30 uur.

Raadsvergadering 13 juli 16:00 uur.

Advertenties