Sintactie voor kinderen

Er zijn helaas in deze tijd nogal wat gezinnen die zich geen extra’s kunnen veroorloven, ook niet met Sinterklaas. Mirjam Strijbosch is al negen jaar de organisator van de sintactie. Zij heeft contact met een basisschooldirecteur en verzorgt geheel belangeloos en anoniem cadeaupakketten voor gezinnen waar de kinderen met Sinterklaas geen extraatjes kunnen krijgen. Elk jaar worden er ongeveer 28 gezinnen (waaronder 72 kinderen) met cadeaus verrast. 

Financiële donaties zijn welkom, alsook houdbare boodschappen, groenten in pot en blik, vitamine-c-pilletjes, noten, blikken soep, nieuw of zo-goed-als-nieuw speelgoed, alle maten dikke sokken, warmwaterkruiken, enzovoorts. Natuurlijk geen alcohol of rookwaren!

Er is in onze gemeente een aantal mensen die Mirjam in haar streven helpen, die hun vrienden, kennissen of hun leden vragen of ze iets kunnen missen voor dit goede doel. Als je een financiële donatie wilt geven dan kan dat op bankrekening:

NL09ASNB0707451973  t.n.v M. Strijbosch

Heb je vragen, voel je vrij om ze te stellen. E-mailadres Mirjam: mirjam44mirjam@outlook.com, ook als je boodschappen wilt doneren.

Hopelijk kunnen er veel gezinnen in nood door deze actie een mooie Sinterklaasavond hebben. Dit jaar is het misschien nog meer nodig dan anders. 

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 14 december 19:30 uur.

Advertenties