Sponsorwerving BIG Challenge/Alpe d’HuZes

Maar liefst 246 deelnemers, verdeeld over 31 teams, staan op 31 mei en 1 juni van dit jaar aan de start van Alpe d’HuZes. De werving van sponsorgeld voor dit evenement verloopt voorspoedig. Een bedrag van € 650.122 is al bij elkaar gebracht.

Met het grootste team BIG Challenge in deze 2023 editie doen 112 fietsers, 83 wandelaars en 6 runners mee met de Alpe d’HuZes, en 45 deelnemers doen mee met de Alpe d’HuZus op woensdag 31 mei. Alpe d’HuZus is geen wedstrijd of toertocht. Het doel is zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker, door de Alpe d’Huez fietsend of (hard)lopend één keer te beklimmen.

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeenbrengen en daarmee een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ beklimmen de deelnemers op één dag tot wel zes keer de legendarische Alpe d’Huez. Ze zetten zich daarmee keihard in om een einde te maken aan de ellende en de onmacht die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt.

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 14 december 19:30 uur.

Advertenties