Sportpark Geneneind Rookvrij!

De sportverenigingen op sportpark Geneneind in Bakel zijn vanaf heden rookvrij. Het sportpark en de daarbij horende sportverenigingen willen een gezonde omgeving zijn voor jong én oud. Want sporten en bewegen is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor ieders gezondheid. Daarom roepen alle verenigingen op sportpark Geneneind hun bezoekers op het goede voorbeeld te geven. Hiermee willen de verenigingen kinderen beschermen tegen de verleiding van roken en het schadelijk meeroken.

Wat verandert er op sportpark Geneneind

Iedereen is en blijft welkom op sportpark Geneneind, ook rokers! Wel vragen de buitensportverenigingen en gebruikers van sporthal ’t Zand om buiten het zicht van kinderen en op de daarvoor aangewezen plaatsen te roken. Iedere vereniging op sportpark heeft een eigen rook beleid opgesteld. Voor vragen en meer informatie rondom specifiek beleid per vereniging kan contact op worden genomen met het bestuur van de betreffende vereniging. 

Steeds meer plaatsen in Gemert-Bakel rookvrij      

In navolging van sportpark Molenbroek in Gemert is sportpark Geneneind de volgende sportlocatie in de gemeente waar een rookvrij beleid wordt ingevoerd. Zo zien we dat op steeds meer plaatsen het goede voorbeeld wordt gegeven en onze jeugd steeds minder in aanraking komt met roken en de gevolgen daarvan.

Wil je nu als vereniging ook aan de slag met een rookvrij sportpark, maar heb je hier ondersteuning bij nodig? Neem voor vragen en meer informatie contact op met verenigingsondersteuner Thomas Peeters Weem via thomas@negen.nl.

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 14 december 19:30 uur.

Advertenties