Uitnodiging omgevingsvisie kern Gemert

Hoe ziet de gemeente Gemert-Bakel eruit in 2040? Het antwoord op deze vraag geeft de Omgevingsvisie die dit jaar wordt opgesteld. Deze visie beschrijft hoe we in de gemeente Gemert-Bakel willen wonen, werken en recreëren. En hoe we omgaan met maatschappelijke opgaven zoals gezondheid, woningbouw, de energietransitie, het klimaat en het vestigen van bedrijven.

Informatiebijeenkomst kern Gemert

De omgevingsvisie schrijven we samen met u. Om dit te bereiken, nodigen we alle kernen van de gemeente uit om hun inbreng te leveren.

Voor de kern Gemert organiseren we hiervoor een informatiebijeenkomst op maandag 8 mei aanstaande. Alle inwoners, ondernemers, organisaties, verenigingen van Gemert zijn voor deze avond uitgenodigd. Naast het ophalen van uw dromen vertellen wij hoe het traject om te komen tot de Omgevingsvisie eruitziet.

Ondersteuning van adviesbureau 

Adviesbureau BEECKK Ruimtemakers ondersteunt de gemeente Gemert-Bakel bij dit proces en stelt de Omgevingsvisie op. Dit adviesbureau verzorgt ook deze avond op 8 mei. De bijeenkomst start om 19.30 uur in het Boerenbondsmuseum in Gemert (Pandelaar 106 in Gemert).

Aanmelden

Wilt u aanwezig zijn? Meld u dan aan voor deze informatieavond door een e-mail te sturen naar: marielle.manders@gemert-bakel.nl. 

  • Datum: 8 mei 2023
  • Tijdstip: 19:30 uur tot 21:30 uur (zaal open vanaf 19.00 u.)
  • Locatie: Boerenbondsmuseum Pandelaar 106 in Gemert.

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Vredesconcert in de St. Janskerk 24 september 14:00 uur.

Commissievergadering 10, 11 en 12 oktober 19:30 uur.

Advertenties