Uitslagen en prijsuitreiking Groot Gemertse Carnavalsspeurtocht.

Uitslagen en prijsuitreiking Groot Gemertse Carnavalsspeurtocht.

Omdat er door de Corona maatregelen besloten was dat er ook dit jaar geen Gimmertse Optocht plaats zou vinden is er opnieuw een Carnavalsspeurtocht uitgezet waarbij de Speurders een tocht maakten door diverse straten van Gemert waar de Versierders hun etalages, huizen of tuinen op carnavaleske wijze hadden opgetuigd. Daar waren ook cijfers en letters te vinden waarmee een slogan gevormd kon worden. Nadat het startsein was gegeven door Prins Ton I hadden de Speurders de hele Carnaval de tijd om alle letters te vinden. De speurders konden daarbij ook nog eens punten geven aan de Versierders en zo de Publieksprijs toekennen aan de in hun ogen mooiste creatie.

Ze zullen het niet gemakkelijk hebben gehad want de creatieve geesten van de Versierders stonden dit jaar weer op scherp. Wat een prachtige vondsten zaten er ook dit jaar weer bij. Complimenten daarvoor. Ook een groot woord van dank aan onze jury die opnieuw geen wagens of groepen konden jureren maar alle creaties met veel aandacht hebben bekeken en ook door middel van punten hun kundige oordeel hierover hebben gegeven.

Zonder Speurders of Versierders was dit evenement natuurlijk niet mogelijk geweest dus we willen alle deelnemers graag heel hartelijk bedanken voor hun inzet.

De gezochte slogan is helaas niet door iedereen gevonden en moest zijn:

“Met Prins Ton uit de corona cocon”

Half Vasten (27 maart) zal de prijsuitreiking worden uitgezonden, o.a. te zien op de social media kanalen van de Drumknaauwers..  Prins Ton I zal alle prijswinnaars bekend maken! Prijzen worden daarna aan alle winnaars uitgereikt. Omdat er voor de Speurders geen tijdslimiet was zal dit door middel van loting gebeuren. De uitslag zal daarna op de website van de Drumknaauwers te vinden zijn.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Vredesconcert in de St. Janskerk 24 september 14:00 uur.

Commissievergadering 10, 11 en 12 oktober 19:30 uur.

Advertenties