Vliegen vanaf Eindhoven, dit zijn je parkeermogelijkheden!

Veel Nederlanders vliegen vanaf Schiphol als zij vanuit Nederland naar een ander land vliegen voor bijvoorbeeld hun vakantie of zakenreis. Begrijpelijk, want een groot vliegveld biedt vaak ook vluchten naar veel verschillende bestemmingen. Echter betekent dit ook meer drukte. Schiphol behoort dan ook tot één van de drukste vliegvelden in Europa, en zelfs van de wereld. Naast Schiphol zijn er nog vier vliegvelden in Nederland die internationale vluchten aanbieden. Kijk bijvoorbeeld eens of het mogelijk is om vanaf Eindhoven te vliegen naar jouw bestemming. Ga je met de auto? Je kunt jouw auto eenvoudig in de buurt van de luchthaven parkeren. Hieronder vind je een overzicht van de parkeermogelijkheden nabij Eindhoven Airport. Benieuwd hoe je eenvoudig, snel én voordelig kunt parkeren bij de luchthaven van Eindhoven? ParkCare helpt je daar graag bij.

 

Officiële parkeerfaciliteiten

Bij Eindhoven Airport zijn er zowel officiële als onofficiële parkeeraanbieders. Officiële parkeeraanbieders worden onder andere door de luchthaven aangeboden. Onofficiële parkeeraanbieders bieden vaak een lagere prijs. Echter worden de officiële parkeeraanbieders regelmatig gecontroleerd. Je kunt er dus van uitgaan dat zij betrouwbaar zijn, en dat jouw auto veilig geparkeerd staat. Bovendien zijn officiële parkeerplaatsen vaak dichterbij de luchthaven, dan onofficiële parkeerplaatsen.

 

Bij Eindhoven heb je de de keuze uit verschillende parkeermogelijkheden. P1 (Gold Parking) bevindt zich direct voor de terminal. P3 (Silver Parking) bevindt zich links van de terminal en ligt achter de locatie van autoverhuur. Het is slechts vijf minuten lopen naar de terminal. P4 & P5 bevinden zich op zo’n zeven minuten loopafstand van de terminal. Ook wel Bronze Parking genoemd. Dit is de goedkoopste parkeeroptie. Tot slot is er ook een Kiss & Ride mogelijkheid. Het is enkel toegestaan om iemand af te zetten of op te halen. Dit mag niet langer duren dan 10 minuten.

 

ParkCare

Wil je goed voorbereid op reis? Maak dan gebruik van de vergelijkingstool van ParkCare. Op deze website kun je parkeeraanbieders bij vliegvelden door héél Nederland, België en Duitsland met elkaar vergelijken. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool vind je snel de parkeeraanbieder die bij jou past. Je bespaart niet alleen tijd, maar je verzekert jezelf ook van een parkeerplek tegen de laagste prijs!

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 14 december 19:30 uur.

Advertenties