ZLTO Nederland biedt Omgevingsvisie Buitengebied Gemert-Bakel aan

Woensdag 7 december heeft het bestuur van de ZLTO (Zuidelijke Land- en Tuinbouw Organisatie) afdelingen Gemert-Bakel haar definitieve versie van de Omgevingsvisie Buitengebied Gemert-Bakel ‘Ruimte voor elkaar’ aangeboden aan het College van B&W. ZLTO Gemert-Bakel is de eerste in de rij die haar definitieve versie overhandigt. 

‘Ruimte voor elkaar, Input voor de omgevingsvisie van Gemeente Gemert-Bakel’ geeft de visie op de agrarische sector in Gemert-Bakel in het algemeen, op de veehouderij en op de multifunctionele landbouw.

Een verslag van de overhandiging van de visie ‘Ruimte voor elkaar’ is binnenkort te zien op Omroepcentraal.TV

Leden, bestuurders en medewerkers van ZLTO zetten regelmatig het boerenverhaal in de schijnwerpers. Zij brengen de visie op en mening over relevante maatschappelijke vraagstukken. De rol van boeren in de verantwoorde productie van voedsel, een gezonde leefomgeving en ondernemerschap kunnen altijd op aandacht rekenen.

Volgende week vrijdag, 16 december, vergaderen Provinciale Staten van Noord-Brabant over het stallenbeleid. ZLTO heeft meermaals aangegeven dat de deadline voor stalaanpassingen op 1 januari 2024 onhaalbaar is vanwege de recente uitspraken van de rechtbank en de bestuursrechter bij de Raad van State.

Omroep Centraal TV heeft opnamen gemaakt, die u kunt bekijken op onze website en op YouTube.

Bron: ZLTO afdeling Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 20, 21 en 22 juni 19:30 uur.

Raadsvergadering 29 juni 19:30 uur.

Raadsvergadering 6 juli 19:30 uur.

Raadsvergadering 13 juli 16:00 uur.

Advertenties