Italiaanse Anna zoekt gastgezin in regio Gemert

De Italiaanse Anna Caleca (17) is op zoek naar een gastgezin die haar een warm thuis biedt in Gemert of directe omgeving. Ze wil voor schooljaar 2024-2025 deelnemen aan het High School Holland Uitwisselingsprogramma.

Het programma  biedt buitenlandse jongeren in de leeftijd van 14 tot 18 de kans om een periode van 3 tot 10 maanden naar Nederland te komen. Tijdens hun verblijf worden ze ondergedompeld in de Nederlandse taal en cultuur. Ze worden in hun gastgezin opgenomen als extra gezinslid en worden leerling op een reguliere Nederlandstalige Havo of VWO. Binnen een maand of drie spreken ze vaak prima Nederlands Het gaat helemaal snel wanneer ze zich aansluiten bij de lokale sportclub, jongerenorganisatie of muziekvereniging.

Anna is een 17-jarig meisje uit Italië. Zij avontuurlijk, behulpzaam en een beetje verlegen, ze heeft hobby’s zoals films kijken, muziek luisteren, lezen en koken. ‘’ Ik hoop dat het programma in het buitenland me zal helpen om me open te stellen voor nieuwe mensen en vrienden te maken. Ik denk ook dat ik kennis kan maken met nieuwe culturen en gebruiken, misschien nieuwe gerechten of dranken kan proeven.’’ schrijft ze op haar profiel. Anna kan niet wachten om haar toekomstig gastgezin te kunnen ontmoeten en onvergetelijke ervaringen te mogen beleven in Nederland aankomend augustus. Meer weten over Anna uit Italië? Leer Anna beter kennen en bekijk haar video en profiel op https://highschoolholland.org . Heb je interesse om gastgezin voor Anna te worden? Neem dan contact op met de Afdeling Communicatie van het High School Holland team (085 – 2224810) of stuur een mailtje naar contact@highschoolholland.org. Op / kunt u kennismaken met onze uitwisselingsscholieren en meer informatie vinden over het worden van gastgezin.

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 17 Oktober 19:30 uur.

Advertenties