Oud-Gemertenaar Nick Janssen brengt eerste film uit

Nick Janssen vertrok in 2019 uit Gemert naar filmstad Hollywood, met niet meer op zak dan een camera en een vastberaden ambitie: films maken die er toe doen. Na vijf jaar ‘zwoegen in de jungle’ van Hollywood geeft Nick Janssen zijn visitekaartje af: de speelfilm One More Game.

Door de covidpandemie kwam de filmwereld stil te liggen en ging hij tijdelijk terug naar Nederland. Hij vestigde zich uiteindelijk in Zweden, waar zijn vrouw vandaan komt, en heeft het werk weer kunnen oppakken. Nu is zijn eerste film klaar. In One More Game zet de zestienjarige Martin, een jongen die opgroeit op het platteland van Noord-Macedonië, alles op het spel om zijn droom waar te maken: professioneel gamer worden.

De film is in eerste instantie gemaakt voor de Amerikaanse markt. Hij wordt ingestuurd voor de beste filmfestivals. Nadat One More Game op een festival in première is gegaan wordt verder gekeken naar verdere distributie. Nick zou het heel gaaf vinden als de film een keer in Eindhoven te zien zou zijn.

Bron: Eindhovens Dagblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 19 september 19:30 uur.

Advertenties