Wereldfestival door Sistermoed

Op 1 september aanstaande organiseert Sistermoed een Wereldfestival. Met dat Wereldfestival bereiken ze het grotere publiek. Lekker eten in de vorm van een buffet, een tuinpodium met optredens van RonMiel, Chuchu en Isis, Double Dutch, DJ Jaman & Sapiano, Nadirce & Ciwan, Nesrin, Ubuntu Jam Sessie, Gypsy Mood en het Sisterkoor, een dansworkshop, Indiase dans, zang en muziek. Ook een rondleiding door de tuin en kinderactiviteiten als tribal schminken, hutten bouwen en bellen blazen. Verder een workshop ‘thee’ en een interviewplekje om zo een vriendenboek te maken van en met de 95 dames.

“We doen alles met aandacht en liefde en dat ervaar je, zie je en proef je! Kom langs en maak kennis met de vele culturen die onze gemeente herbergt. Samen maken we de wereld een beetje mooier.”

Lang geleden, in de jaren ’80 van de vorige eeuw, hadden we in Gemert een Wereldfestival op het kasteel dat altijd druk bezocht werd door mensen uit de verre omgeving. Hopelijk herleeft het deze keer! Het festival wordt gehouden van 14.00 tot 19.00 uur in de tuin van Villa Polder op Heuvel 4 in Gemert. Meer info via wereldkeukengemert.nl Als je op 1 september wilt komen naar het Wereldfestival, graag aanmelden via deze website.

Ook Omroep Centraal TV zal het wereldfestival bezoeken en opnamen maken, die u dan later kunt bekijken via onze tv-kanalen, onze website en via YouTube

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 19 september 19:30 uur.

Advertenties