Achtste Classic Motorrace Gemert weer van start

Stichting Classic Motorrace Gemert houdt op zondag 15 september alweer haar achtste classic motorrace op het circuit nabij Koks. Tien jaar gelden hadden wat motorvrienden het idee om weer en motorrace te organiseren op het circuit waarop eind jaren ‘60 ook wedstrijden verreden werden. Met medewerking van de gemeente Gemert-Bakel, sponsoren en de Kokse Hoeve kon dit gerealiseerd worden, het werd een groot succes. Het publiek, in grote getale aanwezig, was laaiend enthousiast en daarom werd er besloten om hiervan een jaarlijks terugkerend evenement te maken. 

Dit jaar zullen voor de achtste keer (twee jaar werd er niet gereden ivm corona) onder leiding van het HMV alle klassen van 50cc tot en met 500cc inclusief de zijspannen weer aanwezig zijn. De motoren hebben een bouwjaar tot en met 1972 en de rijders variëren in leeftijd tussen de 17 en 80 jaar.  Als extra is er ook dit jaar de Kostwindergroep. Dit is een groep van ongeveer 25 rijders die op motoren met een bouwjaar tot en met 1989 rijden.

De trainingen beginnen zondag om 10.00 uur en rond 13.00 uur starten de wedstrijden. Kinderen tot een met 12 jaar hebben gratis entree. Het circuit is gelegen aan de Handelsesteeg te Gemert nabij restaurant Koks.

Omroep Centraal TV zal ook aanwezig zijn en opnamen maken, die u later kunt bekijken via onze tv-kanalen, onze website en YouTube.

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 19 september 19:30 uur.

Advertenties