Vierde Bakelse kermisgolfkampioenschappen

De strijd om de titel van Bakelse Kermisgolfkoning(in) vindt op dinsdag 3 september alweer voor de vierde keer plaats op golfbaan Stippelberg. Bij drie eerdere edities is volgens de organisatie gebleken dat er grote animo voor dit evenement is.

De wedstrijd wordt gespeeld om de hoogste score van stablefordpunten, zodat iedere deelnemer, ongeacht zijn of haar niveau de titel van Bakelse Kermisgolfkoning(in) kan winnen. Deelname aan de golfwedstrijd is uitsluitend mogelijk voor inwoners van Bakel. Deelnemers wonen derhalve allemaal in het postcodegebied 5761. 

De titel gaat vergezeld van een wisselbeker met opschriften van de jaarlijkse winnaars. De wisselbeker blijft een jaar lang na de wedstrijd in het bezit van de winnaar of winnares ten bewijze van de geleverde prestatie. Naast prijzen voor birdies, de neary en de longest zijn voor de eerste drie plaatsen bij de vrouwen en de mannen afzonderlijke prijzen beschikbaar. 

In de afgelopen drie edities is deze golfwedstrijd door alle deelnemers als een succesvol en erg plezierig evenement ervaren. Dit zal ongetwijfeld de reden zijn dat dit jaar ook weer een kleine vijftig golfers en golfsters deelnemen. 

Om 10.00 uur wordt gestart met de wedstrijd vanaf twee holes; hole 1 en hole 10 van de Championshipcourse. Na afloop is de prijsuitreiking. Als de weergoden de deelnemers ook nog goed gezind zijn zal het ongetwijfeld weer voor iedere deelnemer een mooie, gezellige en zeker voor herhaling vatbare dag worden.

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 19 september 19:30 uur.

Advertenties