VVN-Verkeersborden Gemert verplaatst

Een paar maanden geleden plaatste Veilig Verkeer Nederland afdeling Gemert bij de Vondellaan een stel verkeersborden met ’30 km’ in een hartje met als bijschrift: Rij Relaxed!

Die 30 kilometer-borden zijn nu verplaatst naar de Bisonstraat en de Deel in Gemert. Bewoners hadden hierom gevraagd, omdat naar hun mening te hard wordt gereden in hun straat.

De plaatselijke VVN-afdeling gaat komende week met de laser-gun aan de slag om te onderzoeken hoe hard er daadwerkelijk in deze straten gereden wordt. De resultaten van de controles wordt gedeeld met bewoners uit de straat en de gemeente Gemert-Bakel. Over enkele weken worden deze borden weer verplaatst naar een andere locatie, waar ook hard gereden wordt. 

Bewoners van een straat waar 30 kilometer per uur gereden mag worden, die denken dat er veel te hard gereden wordt, kunnen dat aangeven bij de secretaris van de Gemert-Bakelse VVN-afdeling, de heer Theo van Gerven, via t.vangerven@upcmail.nl. VVN zal vervolgens beoordelen of deze borden in de betreffende straat geplaatst kunnen worden.

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 17 Oktober 19:30 uur.

Advertenties