Julie van den Ham en Sam Meijer winnaars van nationale fietscrosswedstrijd              

Voor het Talent BMX Team uit Handel was de wedstrijd van afgelopen zondag een  thuiswedstrijd. Deze nationale wedstrijd in een reeks van zes werd op een perfecte manier georganiseerd door fietscrossclub Wheels uit Erp. Jammer dat op deze dag het weer niet erg meespeelde en dat de zon zich maar weinig liet zien.

Zes deelnemers van het team hadden zich ingeschreven voor deelname aan deze wedstrijd:  Julie van den Ham uit Venlo (Girls 11/12 jaar), Isa van der Velden uit Ospel (Girls 15/16 jaar), Sam Meijer uit Boekel (Boys 13 jaar), Sven Pennings uit Veghel (Boys 15/16 jaar) en Finn van Brussel uit Handel en Bas Verhagen uit St.Oedenrode die beiden uitkomen in de Sportklasse 17 jaar en ouder.

Julie en Isa plaatsten zich voor de grote finale. Sam, Sven en Bas lukte dit ook en Finn moest het voor gezien houden na de drie manches. Alle finalisten wisten een podiumplaats te veroveren. Door hun overwinning mochten Julie en Sam plaatsnemen op de hoogste trede van het podium. Mooie tweede plaatsen werden behaald door Isa en Bas en eveneens een mooie derde plek was er voor Sven. Dus wederom fantastische resultaten van het Talent BMX Team in deze laatste nationale BMX wedstrijd.

De laatste wedstrijd van het seizoen is een regiowedstrijd die op zondag 20 oktober wordt verreden in Erp en de organisatie is daar dan ook in handen de daar gehuisveste fietscrossclub Wheels. Met deze wedstrijd wordt het fietscrossseizoen 2024 afgesloten.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 17 Oktober 19:30 uur.

Advertenties