Autodelen in Gemert: informatiebijeenkomst geïnteresseerden

Informatiebijeenkomst inwoners/zzp’ers

Voor alle geïnteresseerde inwoners en zzp’ers organiseert OnzeAuto samen met een aantal buurtambassadeurs een informatiebijeenkomst op het gemeentehuis. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op:

Inwoners/zzp’ers
Datum: Dinsdag 12 december, tijd: 20.00 uur

Locatie: Gemeentehuis – Ridderplein 1 – 5421 CV, Gemert
Je hoeft je hiervoor niet aan te melden

Informatiebijeenkomst bedrijven en organisaties

Voor bedrijven en organisaties in gemeente Gemert-Bakel kan het ook erg aantrekkelijk zijn om gebruik te maken van de deelauto’s. Medewerkers kunnen volop profiteren. Zo kunnen zij de auto’s zowel zakelijk als privé gebruiken.

Voor alle geïnteresseerde bedrijven en organisaties organiseert OnzeAuto samen met een aantal buurtambassadeurs een informatiebijeenkomst op het gemeentehuis. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op:
Bedrijven en organisaties:

Datum: Dinsdag 12 december, tijd: 16.00 uur

Locatie: Gemeentehuis – Ridderplein 1 – 5421 CV, Gemert
Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst via samenslimrijden@onzeauto.com. Kun je er op 12 december niet bij zijn, maar wil je wel meer informatie? Neem dan contact op met OnzeAuto via hetzelfde mailadres.

Autodelen voor veel mensen een uitkomst

Autodelen biedt veel voordelen voor deelnemers. Of het nu gaat om een ​​korte rit naar het werk, een weekendje weg of zelfs een vakantie, de deelauto’s zijn geschikt voor diverse gelegenheden. Het enige dat nodig is om een ​​deelauto te gebruiken, is een rijbewijs en de gratis mobiele app van OnzeAuto.

Direct meedoen

Inwoners en zzp’ers kunnen nu ook al meedoen en kunnen kiezen tussen een introductieabonnement waarmee je flexibel gebruik kunt maken van de elektrische deelauto, of een rijtegoed waarmee je kunt profiteren van lagere kosten. Aanmelden kan via: www.onzeauto.com/samenslimrijden/gemert-bakel

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 27 juni 16:00 uur.

Raadsvergadering 4 juli 19:30 uur.

Advertenties