Bankinformatiepunt Nazareth verlengd

Mensen die hulp nodig hebben bij hun digitale bankzaken kunnen vooralsnog tot januari 2024 bij het informatiepunt Nazareth in Gemert terecht. Bezoekers kunnen voorlichting krijgen van deskundigen die door seniorenvereniging KBO Gemert-Bakel en Houvast zijn aangesteld.

Het project is een paar maanden geleden in het leven geroepen door de drie grootste banken van Nederland en wordt in Gemert volledig ondersteund en uitgevoerd door vrijwilligers van de seniorenvereniging KBO-Gemert-Bakel en Houvast Gemert-Bakel.

Vooral ouderen, die niet goed overweg kunnen met nieuwe ontwikkelingen, worden op weg geholpen en kunnen desgewenst een bezoeker in contact worden gebracht met een bankmedewerker die vertrouwelijke bankzaken kan begeleiden. Ook adviseren zij om samen te werken met Seniorweb, evenals het digipunt van bibliotheek de Lage Beemden, want dat is de ideale manier om de digitale wereld beter te leren kennen.

Het bankinformatiepunt is elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur geopend en is te vinden in Hof van Nazareth 53 te Gemert. Via de website www.toegankelijkbankieren.nl is al veel info te zien.

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 3, 4 en 5 september 19:30 uur.

Advertenties