Ben Bizzie Beweeguurtjes in Gemert-Bakel

Ben jij al bekend met de Ben Bizzie Beweeguurtjes? Ben Bizzie beweeguurtjes zijn vrije sportuurtjes op woensdagmiddagen voor leerlingen van basisscholen uit de gemeente Gemert-Bakel. Iedere basisschool komt per schooljaar 2 blokken van 3 weken hiervoor in aanmerking. Tot nu toe zijn de beweeguurtjes in gymzalen gehouden in Elsendorp, Handel en Gemert. In ieder blok hebben zich ruim 50 enthousiaste kinderen aangemeld om samen te gaan sporten!

Koppeling Commanderij College Doregraaf

16 leerlingen van het Commanderij College begeleiden en voorzien de sportuurtjes van invulling met de leukste sport- en spelactiviteiten. Deze leerlingen mogen vanuit hun sectorkeuze Zorg en Welzijn een sportevenement organiseren waardoor we op deze manier een prachtige combinatie kunnen leggen binnen de gemeente.

Rol Negen

Als sportcoach vanuit Negen is Wietse van Lankveld werkzaam binnen de gemeente om dit fantastische project te begeleiden. Wietse is werkzaam op verschillende scholen binnen de gemeente. De verbinding tussen de verschillende scholen was dan ook snel gerealiseerd.

Namens Negen proberen wij zoveel mogelijk doelgroepen in beweging te krijgen!

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 3, 4 en 5 september 19:30 uur.

Advertenties