BINGO-reünie 7 september in Gemert

In de maand september van dit jaar is het 60 jaar geleden dat de bekende Indische vereniging BINGO werd opgericht. Die letters staan voor Band Indië Nederland Gemert en Omstreken. Deze vereniging werd in 1964 in het leven geroepen door een aantal Indischen van de eerste generatie.

Om de herinneringen van de BINGO op te halen en weer te laten herbeleven, wordt op zaterdag 7 september met een aantal Indischen van de tweede, derde en zelfs vierde generatie een BINGO-avond georganiseerd zoals zij die van toen kenden: een zaal, een band, dansen, makan, herinneringen ophalen en natuurlijk een tombola. Tijdens deze reünie zal het gaan over de jeugd en over de ouders die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt. Iedereen is welkom.

De BINGO-Reünie zal plaatsvinden waar het ooit allemaal begon, bij Van Dooren, ofwel Hotel De Gouden Leeuw, nu ‘t Ridderhof. De voorverkoop is 1 juni begonnen. Kaarten kosten 10 euro. Aan de zaal worden geen kaarten verkocht.

Een kaartje reserveren is online alleen mogelijk bij Karel Cornelissen, via cornelissen.karel@gmail.com of (na 18.00 uur) 06-26574880. Tegen contante betaling zijn kaarten verkrijgbaar bij Beate Bremen, Vondellaan 77 Gemert. (ma. en wo. avond tussen 19.00 en 20.00 uur), Saskia Verhagen-Lijbaart, Burg. de Bekkerlaan 4 Gemert, Iesje Croymans-Filon, Kruiseind 87F Gemert en Karel Cornelissen, Breemakker 13 Beek en Donk

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 27 juni 16:00 uur.

Raadsvergadering 4 juli 19:30 uur.

Advertenties