Binnenkort Kidz Music Live in Bakel

Ter ere van het honderdvijftigjarig jubileum van muziekvereniging Musis Sacrum uit Bakel vinden dit jaar verschillende grote muzikale activiteiten plaats, waaronder het grote concert ‘Kidz Music Live’. Dit project is opgezet om de kinderen van Bakel en omstreken een professioneel podium te geven voor eigen muzikaliteit en creativiteit.

Dat resulteert in een veelzijdig programma van het concert dat op 26 mei zal gaan plaatsvinden in Sporthal de Beek. Tijdens deze middag komen BOTS (Bakelse Opleiding Tot Slagwerker), 4FUN (jeugdmuzikanten vanuit de regio Gemert-Bakel) en twirlers voorbij. Daarnaast belooft Musis Sacrum ook andere Bakelse kinderen een podium: “Want Kidz Music Live is een prachtig evenement voor iedereen.

Achter de schermen zijn de voorbereidingen voor dit concert al enige tijd in volle gang en op zondag 14 april is ook de eerste grote repetitiedag geweest. Tijdens deze middag hebben de kinderen van BOTS en 4Fun voor het eerst samen kunnen repeteren met verschillende solisten.

Omroep Centraal TV was aanwezig bij deze repetitie en heeft opnamen gemaakt, die u al kunt zien via onze tv-kanalen, onze website en YouTube.

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Heel Gemert Danst 12 april 20:00 uur.

Historische optocht 21 april 14:00 uur.

Advertenties