Boerenbedrijven uit Gemert-Bakel aangesloten bij het label ‘Product uit het Land van de Peel’

Wethouder Willeke van Zeeland heeft het eerste label ‘Product uit het Land van de Peel’ in onze gemeente onthuld. Met de feestelijke onthulling van het erfbord is de deelname van boerenbedrijven uit Gemert-Bakel aan het label officieel gevierd.

Het label ‘Product uit het Land van de Peel’ is ontstaan uit een samenwerking tussen marketingorganisatie Land van de Peel, Innovatiehuis de Peel, ZLTO de Peel en ruim twintig boerenbedrijven en streekwinkels met als doel om in de regio meer herkenbaarheid te krijgen voor lokale producten en om inwoners meer bewust te maken van lokale, eerlijke en heerlijke producten.

Met het label worden de streekproducten en boerenbedrijven uit de Peel gepromoot en het consumeren van gezond en (h)eerlijk voedsel gestimuleerd.

“Ik ben trots op het voedsel dat geproduceerd wordt in onze gemeente Gemert-Bakel en de Peelregio. Het is mooi dat met het label ‘Product uit het Land van de Peel’ lokale producten extra herkenbaarheid en aandacht krijgen” aldus wethouder van Zeeland.

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 27 juni 16:00 uur.

Raadsvergadering 4 juli 19:30 uur.

Advertenties