Boiling Business in NXT Events

Op donderdag 12 oktober is er bij NXT Events (bij TimeOut) een avond ‘Boiling Business’. Tijdens Boiling Business nemen inspirerende Peelondernemers je mee in de keuzes die zij hebben gemaakt en vertellen welke impact dat op hun onderneming heeft gehad. En dan gaat het niet over de standaardperikelen die van tijd tot tijd de kop opsteken. Deze gastsprekers hebben de spotlights gepakt omdat zij ingrijpende veranderingen hebben doorgevoerd.

Victor Mids (mis)leidt je door de avond met zijn verbazingwekkende ‘MindF*ck’ acts, afgewisseld door inspirerende presentaties van onze peelondernemers.

Aan tafel zoeken Arno Kantelberg en Inge van Dijk verdieping. Hoe hoog was de noodzaak en ging het om overleven of kansen pakken? Welke investeringen zijn gedaan en wat heeft het opgeleverd? Hoe verhoudt deze trend zich in de wereldeconomie? Wat gaat de toekomst brengen?

Omroep Centraal TV zal aanwezig zijn en opnamen maken, die u later als nieuwsitem op tv kunt zien en altijd kunt terugvinden op onze website en op YouTube.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 3, 4 en 5 september 19:30 uur.

Advertenties