De ‘Kijk in de Wijk’-edities gaan weer van start!

Tijdens een Kijk in de Wijk (wijkschouw) wandelen we samen met jou door jouw dorp om plekken te bekijken waar iets beter kan of die al een succes zijn. Het doel van de wijkschouw is het bekijken van zaken die spelen in de openbare ruimte. Samen met jou lopen wijkbeheerders en vakspecialisten door de wijk en gaan met je in gesprek. Wat kan beter? Wat gaat juist goed? Samen kunnen we zaken verbeteren.

In april starten de eerste wijkschouwen van 2024:

  • Op dinsdag 9 april vindt de Kijk in de Wijk plaats in Handel van 18.30 tot 20.00 uur.
  • Op dinsdag 16 april vindt de Kijk in de Wijk plaats in De Rips van 18.30 tot 20.00 uur.
  • Op woensdag 17 april vindt de Kijk in de Wijk plaats in De Mortel van 18.30 tot 20.00 uur.

Route

De route die op 9 april in Handel gelopen wordt, is bij dit artikel afgebeeld. Je hoeft je niet aan te melden, je kunt vrijblijvend aansluiten. Kleine afwijkingen van de route zijn mogelijk als je een vraag hebt over een locatie die net buiten de route ligt.

Welke onderwerpen kunnen we bespreken?

Onderwerpen kunnen verschillen van een plein aantrekkelijker maken tot gedachten over verkeer, groen en spelen. Het gaat deze avond niet om persoonlijke wensen, maar om onderwerpen die de (hele) wijk aangaan. Wil je zelf een melding kwijt? Maak dan een melding op onze website bij ‘Melding openbare ruimte’.

Volgende edities

De andere twee wijkschouwen van 2024 vinden in mei plaats in Milheeze en Elsendorp. Informatie hierover volgt binnenkort.

Meer informatie

Meer informatie, de route en het verslag van de wijkschouw kun je terugvinden op onze website www.gemert-bakel.nl/kijk-in-de-wijk. Voor vragen kun je contact opnemen met de gemeente via gemeente@gemert-bakel.nl of bel naar (0492) 378 500.

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 3, 4 en 5 september 19:30 uur.

Advertenties