Drie actieve jubilarissen bij Gruun Schut

Het Sint Antonius en Sint Sebastianus gilde huldigt op zijn aankomende optrekdag zaterdag 20 januari maar liefst drie actieve leden als jubilaris. Fons van Katwijk, Willy Tielemans en Harrie van den Elsen hebben samen boven de honderd jaren gilde-ervaring. Ook zijn ze alle drie met meerdere familieleden hecht betrokken binnen het gilde.

Fons van Katwijk, gekozen als nieuwe Deken in 1999, viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum bij het gilde. Fons is de zoon van het huidige koningspaar Jan en Toos van Katwijk en is een van de trouwe vendeliers.

Willy Tielemans viert zijn 40-jarig jubileum. Hij werd gekozen als nieuwe Deken in 1984 op de Vossenheuvel in De Mortel en is sinds 2018 Kapitein van het gilde.

Harrie van den Elsen viert zijn 50-jarig jubileum. Hij was in 1974 gekozen als nieuwe Deken in de Kromstraat te Gemert. Harrie is, na allerlei functies binnen het gilde, tegenwoordig te vinden als Gildemeester. Hij is in 2012 ook benoemd tot Lid van Verdienste.

De huldiging van Fons, Willy en Harrie zal op 20 januari na de besloten vergadering rond 13.00 plaatsvinden. In de avond zal er omstreeks 21.00 een receptie gehouden worden voor de nieuwe deken, jubilarissen en hun familie en uiteraard het gilde. De avond zal worden afgerond met een gezellig gildefeest met feest-dj.

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 4 juni 19:30 uur.

Commissievergadering 18,19 en 20 juni 19:30 uur.

Advertenties