Drie nieuwe woningbouwprojecten in Gemert-Bakel

Het college van B en W van gemeente Gemert-Bakel heeft drie nieuwe woningbouwprojecten toegevoegd aan de lijst met geprioriteerde projecten in Gemert-Bakel. Het gaat om woningbouwprojecten in Gemert, Milheeze en Elsendorp.

De drie toegevoegde projecten zijn goed voor circa 200 nieuwe woningen de komende jaren. De toevoeging van deze projecten betekent dat de gemeente samen met de ontwikkelaars van deze projecten snelheid maakt met de ontwikkeling.

De plannen “Molenakker-Berglaren 2.0, Gemert”, “Milheesestraat, Milheeze”, en “Elsendorp-Noord, Elsendorp” zijn toegevoegd aan de lijst met geprioriteerde projecten. Het plan “Molenakker-Berglaren 2.0” betreft de realisatie van circa 80 sociale huurwoningen door Goed Wonen. Het plan “Milheesestraat, Milheeze” betreft een plan van Keizersberg Vastgoed voor circa 75 woningen aan de oostzijde van Milheeze. Het plan “Elsendorp-Noord, Elsendorp” betreft een plan van de gemeente Gemert-Bakel. Dit plan wordt samen met het dorp verder vormgegeven.

Meer informatie over de verschillende projecten en nieuwe mijlpalen rondom woningbouw in Gemert-Bakel worden via de gemeenterubriek gedeeld. Ook op de website www.gemert-bakel.nl/woningbouwversnelling is de laatste informatie beschikbaar.

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 3, 4 en 5 september 19:30 uur.

Advertenties