Drie podiumplaatsen in Kampen voor het Talent BMX Team

Het Talent BMX Team uit Handel was met vijf rijders aanwezig op een nationale wedstrijd in Kampen (Overijssel). Een prachtige eerste plaats was er voor Isa van der Velden uit Ospel in de klasse Girls 15/16 jaar. Isa was in de finale oppermachtig en liet de concurrentie achter zich met een fantastische overwinning.

Een heel mooie tweede plaats werd behaald door Julie van den Ham uit Venlo (Girls 11/12 jaar). De halve finale was een overwinning voor haar en dus door naar de grote finale, waar zij tweede werd.

Voor Sven Pennings uit Veghel (Boys 15/16 jaar), was een derde plaats zijn deel in zowel de halve- als in de grote finale.

Jur van Brussel (Boys 14 jaar) uit Handel wist zich te plaatsen voor de kwartfinale, maar in  de halve finale moest Jur tevreden zijn met de achtste plek.

Finn van Brussel (Sportklasse 17/24 jaar), ook uit Handel, reed heel sterk maar moest in de kwartfinale genoegen nemen met plaats zes.

De volgende wedstrijd is het wereldkampioenschap van 15 tot en met 19 mei in Rock Hill in Amerika. De leden van het team die hieraan deelnemen zijn Sam Meijer en Pieter van Lankveld, beiden uit Boekel, en de uit St.Oedenrode afkomstige Bas Verhagen.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 4 juni 19:30 uur.

Bisschop vormt vormelingen 31 mei 19:00 uur.

Commissievergadering 18,19 en 20 juni 19:30 uur.

Advertenties