Duitse Orde Gemerth zoekt ruiter en ridders

De Duitse Orde Gemerth is een vereniging van levende geschiedenis die het ridderlijk verleden van Gemert laat zien op evenementen. De leden bouwen een middeleeuws kampement, laten de uitrusting van ridders zien en geven historische wapendemonstraties.

Voor het komend jaar heeft de Duitse Orde Gemerth allerlei plannen. “Hier hebben we jou bij nodig!”, laat de orde weten. “Heb je interesse in het uitbeelden van geschiedenis binnen en buiten Gemert dan neem contact op. Iedereen is welkom!”

De Duitse Orde Gemerth is voor komend seizoen specifiek op zoek naar een ruiter met een mak paard voor de historische optocht in Gemert. Ook zijn mensen welkom die mee willen lopen met de historische optocht in Gemert in historisch kostuum. De orde zorgt in beide gevallen voor de verdere uitrusting.

Iedereen die het leuk en interessant lijkt de geschiedenis uit te beelden en onderdeel te worden van een historische groep is uitgenodigd via info@duitse-orde.nl  contact op te nemen. Ook mensen die eenmalig willen meedoen zijn welkom contact op te nemen.

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 3, 4 en 5 september 19:30 uur.

Advertenties