Elfstedenzwemmen bij de Gemertse Watervrienden

Traditioneel wordt de laatste zwemzaterdag het jaar bij de Gemertse Watervrienden afgesloten met het Elfstedenzwemmen. Voor alle “zwembazen” tussen de 5 en 16 jaar oud die diploma C al hebben gehaald, is het een echte uitdaging: onze jaarlijkse Wintersurvival. Met je winterkleding (bijv. muts, sjaal en handschoenen, maar je mag het jezelf nog zwaarder maken) over je zwemkleding gaan we te water in het zwembad. Iedere deelnemer krijgt een Stempelkaart, om daarmee alle elf posten langs te gaan. Deze staan allemaal in het teken van overleven in de winter rond het water. Een koek-en-zopie stand is ook van de partij.

Deze wintersurvival is voor de zwemmers van de vereniging die het Zwem-ABC in het bezit hebben, maar óók voor kinderen die geen lid zijn van de vereniging staat deze activiteit open. Kinderen die op een basisschool zitten binnen Gemert-Bakel, kunnen ook inschrijven via de website van Sjors Sportief. Maar het is ook mogelijk om direct op de website van de zwemvereniging aan te melden www.gemertsewatervrienden.nl/evenementen

Elfstedenzwemmen, zaterdag 23 december, Tijd: 11.10 – 12.30 uur.  Diploma C (of vergelijkbaar) is een vereiste -zwemkleding, en daarover winterkleding (muts, sjaal, handschoenen, en eventueel shirt en broek) Zowel voor leden als niet-leden van de vereniging, de activiteit is gratis, van tevoren aanmelden is wel gewenst.

Gemertse Watervrienden

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 3, 4 en 5 september 19:30 uur.

Advertenties