Bkant bij Zalige Zondagenconcert

Eigen Nederlandstalige liedjes met een zachte g, melancholiek, kritisch en grappig, over leven in Brabant, het ouderschap, liefde op het internet, een vakantieweekeinde in Parijs, vrijheid en meer. Dát is de muziek van de Brabantse zeskoppige formatie BKant (spreek uit ‘bekant’) die op zondag 7 april te horen is in de kapel van Nazareth tijdens het maandelijkse Zalige Zondagenconcert.

Hun huidige programma heet Op Het Tweede Gezicht ‘omdat je op onze leeftijd toch wat anders tegen dingen aankijkt, dan op je twintigste’ aldus frontman Geert Vogels. Dat maakt de liedjes soms weemoedig, soms met een lach, maar altijd origineel!

Bkant bestaat uit Geert Vogels: zang en gitaar, Pierre Prinsen: solo gitaar, Willy van Bussel: accordeon en zang, Eric de Kogel: basgitaar en zang, Ben van de Velde: mondharmonica en Jan van Asten percussie.

Het concert begint om 11.00 uur en de toegang is vijf euro. Podium Nazareth ligt aan Hof van Nazareth 53 in Gemert. Belangstellenden dienen te reserveren. Dat kan vanaf zondag 24 maart tot en met de vrijdag 5 april via podium@nazarethgemert.nl.

The event is finished.