Meer dan 550 jaar historie in een boek

Vorige week stond de aankondiging van het Heemcafé over het boek van de Onze Lieve Vrouwe Broederschap van Gemert in het Gemerts Nieuwsblad. De bijeenkomst in het Heemcafé voor genodigden en degenen die zich hiervoor hebben aangemeld is op 17 maart van 11.00 tot 13.00 uur in de Heemkamer.

Aangezien de ruimte van de heemkamer beperkt is, zal de officiële boekpresentatie daarna plaatsvinden op komende zondag 17 maart om 14.00 uur bij Dientje. Simon van Wetten, de schrijver van het boek, en Peter Oostenbach, president van de Onze Lieve Vrouwe Broederschap, zullen dan over de historie en de huidige gebruiken van de Broederschap vertellen. Iedereen die belangstelling heeft, is voor deze boekpresentatie uitgenodigd.

Tijdens deze bijeenkomst zullen present-exemplaren van het boek overhandigd worden aan een aantal organisaties en verenigingen als waardering voor hun steun aan activiteiten van de Broederschap.

Na afloop is er gelegenheid om het boek te kopen. Dit geldt ook voor degenen, die al eerder bij de schrijver of de Broederschap aangegeven hebben een exemplaar te willen kopen. Het boek kost €19,50 per stuk. Betaling is enkel mogelijk via pinnen. Vanaf dinsdag 19 maart zal het boek ook te koop zijn in de winkel van de VVV en in de heemkamer.

The event is finished.