Themamiddag; Stichting Signi Zoekhonden.

Woensdag 10 april in het Parochiehuis. Inloop 13.30 uur. Aanvang 14.00 uur. Stichting Signi zoekhonden, onder de bezielende leiding van Esther van Neerbos, zoekt sinds 2004 wekelijks met haar honden naar vermiste personen. Signi maakt niet alleen gebruik van zoekhonden, zo werken zij ook met een duik-, sonar-, vaar- en grondonderzoek team. Om dat mogelijk te maken werkt zij samen met een groot team van vrijwilligers die zich graag inzetten waar Signi centraal voor staat. Want bij de werkzaamheden van Signi zoekhonden staat een ding centraal: het vinden van vermiste personen en daarmee het beëindigen van de onzekerheid die achterblijvers treft in vermissingszaken.

Naast de Stichting heeft Esther van Neerbos ook nog Dierenkliniek Bakel waar zij doordeweeks haar werkzaam- heden als dierenarts verricht. Zij heeft in 2009 de kliniek geopend, met haar wijlen vrouw Janette Kruit, zij werkte samen zij aan zij om het een succesvolle kliniek te maken, waar ieder dier zich op zijn gemak voelt.

Alleen opgave inleveren met  strookje
Ik/wij komen naar de themamiddag 10 april.
Naam: Telefoonnummer:

Strookje in brievenbus van KBO Bakel doen, buitenkant van Diepstratenzaal vóór 8 april 2024. Ook kunt u dit strookje inleveren bij: Piet van Ansem Mauritsstraat 2/ Zus van Loon Schoolstraat 25a.

The event is finished.