Examen survival 2 en 3 Gemertse Watervrienden

Zaterdag 8 juni vond bij de Gemertse Watervrienden weer het diplomazwemmen voor survival 2 en 3 plaats. Ditmaal een speciale ronde; het is 1 van de laatste keren dat het oude programma van deze diploma’s bij de Gemertse Watervrienden wordt aangeboden. Eind vorig jaar is er meegedraaid met de pilot van de Nederlandse Raad Zwemveiligheid (NRZ) voor de nieuwe lijn van de survival opleidingen. Deze nieuwe survival lijn wordt na de zomervakantie aangeboden aan de groepen.

Survival kan bij de Gemertse Watervrienden worden gevolgd nadat je je C-diploma hebt gehaald en vormt een goede voorbereiding voor het echte reddingzwemmen. Elementen die bij het survival aan bod komen zijn onder meer het kunnen drijven op een kledingstuk, het redden en vervoeren van een vriendje en het onder water kunnen zwemmen bij slecht zicht. Om alles zo realistisch mogelijk te maken dienen de kinderen alle opdrachten bovendien gekleed uit te voeren. Dit is leuk, maar maakt het ook erg zwaar! Gelukkig kregen we aan het eind van het examen te horen dat iedereen geslaagd was.
Survival 2:
Bas Donkers, Lars van Duren, Jesslyn Ferket, Jurre Heesakkers, Sem Huizinga, Siebe Klomp, Isa Meulendijks, Lynn Oldenhave, Noortje Verschuren.
Survival 3:
Teun Bouw, Thijs Hermkens, Roan School, Rianne Veltrop, Alex Verheijen, Lisa Verhofstadt, Ivo Verschuren.
Een geweldige prestatie waarvoor we iedereen die hier mede voor gezorgd heeft van harte willen bedanken. Bovendien willen we natuurlijk onze geslaagden hierbij nogmaals van harte feliciteren met het behalen van hun diploma.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 3, 4 en 5 september 19:30 uur.

Advertenties