Exposities in KunstLokaal

Keramist Peter van Asseldonk en schilder Hardy Schrikhof exposeren van 5 november 2023 tot en met 3 januari 2024 werken in KunstLokaal Gemert. De opening van de tentoonstelling op zondag 5 november (13.30 uur) wordt muzikaal opgeluisterd door “La Chispa”. Dit Gemerts trio, bestaande uit Carla Geerts, Ad Verwegen en George Gijsbers speelt muziek geïnspireerd op de Flamenco en Zuid-Amerikaanse cultuur.

Gemertenaar Peter van Asseldonk (1956)  begon in 2002 met boetseren bij het KunstLokaal in Gemert. Ook al leert hij veel van anderen, hij is autodidactisch ingesteld en speelt met verschillende materialen en technieken om abstracte objecten te vormen. Vaak maakt van Asseldonk vazen in allerlei vormen om meer glazuur- en stooktechnieken te leren en omdat het leuk is dit te doen. Daarnaast speelt hij met grotere objecten van keramiek en metalen, in dit geval cortenstaal, zoals o.a. sculpturen waarbij keramische objecten in een cortenstaal constructie hangen.

Hardy Schikhof (1945) volgde de Koninklijke Academie voor kunst. Later op zijn 56ste studeerde hij aan de Academie Voor Schone Kunsten Arendonk in België, waar hij na de vijfjarige opleiding ook de specialisatie van twee jaar deed. Momenteel werkt hij aan een serie abstracte figuratieve landschappen en skylines.

Meer info op kunstoplocatiegemert.nl Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 4 juni 19:30 uur.

Commissievergadering 18,19 en 20 juni 19:30 uur.

Advertenties