Feestelijke opening nieuwe verblijfsplek Gemert Centrum

Zaterdagochtend 20 april a.s. wordt tussen 10.00 en 11.00 uur in de Nieuwstraat in Gemert een nieuwe verblijfsplek geopend. Eenieder is van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. De plek krijgt de naam ‘de groene brug’ als verwijzing naar het groen en de brug die hier vroeger in de buurt lag en liep over beekloop De Rips.

De groene brug is een nieuwe verblijfsplaats in het centrum van Gemert die naast groen, uit nieuwe zitgelegenheid bestaat en meer ruimte biedt voor fietsparkeren. Ook staan er nieuwe afvalbakken en zijn er stapstenen voor kinderen. De plek zorgt niet alleen voor meer sfeer en winkelcomfort, maar ook voor een betere opvang van regenwater, meer biodiversiteit en men kan in de schaduw zitten op zonnige dagen.

Bij de realisatie van deze plek werkte de gemeente samen met architectenbureau Denkkamer, Stichting bedrijfsinvesteringszone (BIZ) Gemert Vorstendom en de centrummanager. In de toekomst hopen deze partijen met elkaar meer van dit soort plekken in het centrum te kunnen realiseren.

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Heel Gemert Danst 12 april 20:00 uur.

Historische optocht 21 april 14:00 uur.

Advertenties