Felicitatieconcert Concordia De Rips druk bezocht

Afgelopen zondagmiddag 14 april vond het jaarlijkse felicitatieconcert van muziekvereniging Concordia De Rips plaats. Voor de derde keer werden hierbij in partycentrum D’n Eik jubilarissen en gedecoreerden van het afgelopen jaar muzikaal in het zonnetje gezet.

Na een feestelijke openingsmars van de fanfare (o.l.v. dirigent Geert Nellen) en een welkomstwoord van voorzitter Albert Knijnenburg mocht jeugdslagwerkgroep Young Rhythm (o.l.v. Peter Bergmans) een aantal swingende nummers ten gehore brengen. Muzikaal wisselden vervolgens de fanfare en de slagwerkgroep (ook o.l.v. Peter Bergmans) elkaar af. Tussendoor vonden de huldigingen plaats. De feestvarkens werden naar voren geroepen en kregen daar een persoonlijke speech te horen van de voorzitter en een roos of bos bloemen. Dit zorgde regelmatig voor zichtbare emoties.

Bijzonder waren het 75-jarig lidmaatschap van Antoon de Kleijnen het 60-jarig lidmaatschap van Jan Goossens. Er werden er maar liefst zeventien mensen gehuldigd op deze bijzondere middag.

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 4 juni 19:30 uur.

Bisschop vormt vormelingen 31 mei 19:00 uur.

Commissievergadering 18,19 en 20 juni 19:30 uur.

Advertenties