Gemeentesecretaris Gemert-Bakel vertrekt

Het Algemeen Bestuur van de Metropoolregio Eindhoven (MRE)heeft op 7 december 2023 Giovanni Wouters benoemd als nieuwe secretaris-directeur. Hij volgt Jannet Wiggers op die de afgelopen acht jaar secretaris-directeur was. Wouters is een ervaren gemeentesecretaris uit de regio Zuidoost-Brabant. Hij begint op 1 maart met zijn werkzaamheden voor de MRE.

Giovanni Wouters was de afgelopen drie jaar gemeentesecretaris bij de gemeente Gemert-Bakel, en daarvoor onder andere loco-secretaris in de gemeenten Helmond en Horst aan de Maas. De gemeentesecretaris is de hoogste ambtenaar op het gemeentehuis en stuurt de ambtelijke organisatie aan. Ook heeft hij gewerkt bij provincie en ministeries. Hij neemt in totaal ruim 22 jaar aan overheidservaring mee.

Metropoolregio Eindhoven is het netwerk waar 21 regiogemeenten samenwerken aan strategische gemeentegrensoverschrijdende opgaven. De ambitie van de MRE is een sterke regio met behoud van het kenmerkende innovatieve Brainportprofiel en een stabiele sociale basis en vitale leefomgeving voor al onze inwoners

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Heel Gemert Danst 12 april 20:00 uur.

Historische optocht 21 april 14:00 uur.

Advertenties