Gemert City Run terug, Molenbroekloop verhuist

Vanaf 2025 zal de Gemert City Run gaan plaatsvinden op de eerste zondag van april (uitgezonderd Pasen). Op zondag 6 april 2025 zal de zevende editie van de Gemert City Run gelopen gaan worden door het gezellige centrum van Gemert. Noteer de datum dus alvast in je agenda!

Het evenement verhuist van zaterdag naar zondag

Er komt een nieuw, compacter parcours

Komende editie zal worden afgesloten met een aantrekkelijk en ludiek onderdeel voor teams.

Kenmerkende sfeer, uitstraling en beleving blijft behouden

Deelnemers aan de Gemert City Run kunnen ook komende editie weer rekenen op de vertrouwde onderdelen zoals de Kids Runs, 5 km, 10 km, 15 km en de Business Run. Natuurlijk blijven ook de kenmerkende sfeer en beleving van het evenement behouden in de nieuwe opzet.

Geen Gemert City Run in 2024

Ondanks zes succesvolle edities dreigde het evenement aan zijn eigen succes ten onder te gaan. Daarom hebben we als organisatie besloten om in 2024 geen Gemert City Run te laten plaatsvinden. Deze pas op de plaats was nodig om een plan te kunnen maken, waarmee de Gemert City Run ook in de toekomst georganiseerd kan blijven worden.

Molenbroekloop verhuist naar andere datum

Een geschikte (vaste) datum vinden bleek niet eenvoudig. In Gemert (centrum) en omstreken wordt ontzettend veel georganiseerd. Gedegen onderzoek toonde aan dat alleen de eerste zondag van april voor de Gemert City Run een geschikte datum zou kunnen zijn. GAC Gemert organiseert echter in dat weekend al vele jaren de Molenbroekloop.

In goed overleg met het bestuur van GAC Gemert is overeengekomen om vanaf 2025 de Molenbroekloop te verplaatsen naar de derde zondag van september (21 september 2025), zodat de Gemert City Run voortaan op de eerste zondag van april (uitgezonderd Pasen) georganiseerd kan worden.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 3, 4 en 5 september 19:30 uur.

Advertenties