Gemertse deelname aan Battle of the Bands

The Tribute – Battle of the Bands gaat het derde seizoen beleven. SBS6 zendt het vanaf 6 januari uit. Elke tributeband doet mee met maar één doel: optreden in een uitverkocht Ziggo Dome.
De Gemertse Brothers of Blues, a tribute to Jake & Elwood Blues, hoopt hoge ogen te gooien.

In het nieuwe seizoen spelen twaalf tributebands de grootste hits van hun favoriete artiest tot in perfectie na. In de eerste vier afleveringen valt steeds één band af en komt er aan het begin van de volgende aflevering een nieuwe band bij. Het is om die reden nog niet duidelijk in welke aflevering de Brothers of Blues voor het eerst – en hopelijk niet voor het laatst – het podium gaat betreden.
U kent de band waarschijnlijk nog als de Blues Brothers tribute Band, maar die naam is tegenwoordig als officieel merk vastgelegd. Er diende om die reden naar een nieuwe naam gezocht te worden.
Zuidoost Brabant is overigens goed vertegenwoordigd. Naast onze Brothers of Blues doet ook Totally Spice (Spice Girls) mee. De leden van die band komen allen uit de omgeving van Haps. Ook in Deurne zal er veel naar het programma worden gekeken; de plaatselijke trots Toto Live Experience is eveneens een van de deelnemers.

Elke tributeband probeert om qua sound en stem zo dicht mogelijk bij het origineel te komen. Vorig jaar keken er bijna 1 miljoen mensen per uitzending!

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 3, 4 en 5 september 19:30 uur.

Advertenties