Goede resultaten van het Talent BMX Team uit Handel

Het FCV Talent BMX Team uit Handel was met zes rijders aanwezig op de zesde wedstrijd in de Nederlandse BMX Topcompetitie op zondag 10 september in Barendrecht.

Vier crossers wisten zich via de kwalificerende voorrondes te plaatsen voor deelname aan de grote finale. Dit waren Julie van den Ham uit Venlo (Girls 11/12 jaar), Sam Meijer (Boys 12 jaar) en Pieter van Lankveld (Men 17/24 jaar), beiden uit Boekel en de uit Veghel afkomstige Sven Pennings in de klasse Boys 14 jaar. Julie en Pieter eindigden in hun klasse op een vijfde plek en Sam moest genoegen nemen met de zevende plaats. Het beste resultaat in de finale werd behaald door Sven die in de manches, kwartfinale en halve finale alleen eerste en tweede plaatsen liet noteren en in de grote finale op een keurige derde plaats over de meet kwam. Finn van Brussel uit Handel (Boys 15/16 jaar) werd met een zesde plaats in de kwartfinale uitgeschakeld en broer Jur (Boys 13 jaar) bereikte in de halve finale de vijfde plek.

Volgende week zaterdag en zondag wordt in Ranst in België de derde en vierde wedstrijd verreden om de 3-Nationscup waaraan deelgenomen wordt door BMX-ers uit Nederland, België en Duitsland.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Heel Gemert Danst 12 april 20:00 uur.

Historische optocht 21 april 14:00 uur.

Advertenties