Hein van Helvoort overleden

Dinsdag 29 augustus is in Gemert Hein van Helvoort op 63-jarige leeftijd overleden. De ondernemer en oud-voetballer van VV Gemert was al een tijd ziek.

Zijn vader, Gerard van Helvoort, had in Gemert een eigen drukkerij annex krantenuitgeverij, een kantoorboekhandel en een assurantiekantoor, waar Hein en zijn broers na verloop van tijd ook instapten. Samen met zijn broers bouwde hij de familiebedrijven verder uit. De onderlinge taakverdeling was helder. Ieder was verantwoordelijk voor zijn eigen onderdeel, Hein voor het assurantiekantoor.

Toen de bestaande bedrijfslocaties aan het Ridderplein en de Scheiweg te klein werden, was een gezamenlijk onderkomen een logische volgende stap. De verschillende delen werden tot som gemaakt en onder de paraplu ‘Van Helvoort Groep’ in een blikvangend bedrijfspand gevestigd.

Hein was nauw betrokken bij de plaatselijke voetbaltrots, VV Gemert. Hij had zitting in het stichtingsbestuur van de club, maar speelde ook zeven seizoenen in het eerste. Ook steunde hij het Gemert-ziekenhuis in het Roemeense Titu en basketbalvereniging Quo Vadis.

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 4 juni 19:30 uur.

Commissievergadering 18,19 en 20 juni 19:30 uur.

Advertenties