Inschrijving Kerstloop Gemert geopend

Op Tweede Kerstdag, dinsdag 26 december, organiseert de Gemertse Atletiek club (GAC) weer de jaarlijkse Topvorm Kerstloop nabij het kasteel in Gemert. Volgens GAC ‘de ideale gelegenheid om tijdens de feestdagen de beentjes eens lekker te strekken samen met familie en vrienden’.

De atletiekvereniging heeft daarvoor een programma gemaakt met daarin voor elk wat wils. Dat begint om 10:15 uur met de kinderen geboren vanaf 2013. Zij lopen twee kleine ronden met een totale afstand van 1,1 km. De eerste 3 jongens en meisjes ontvangen een mooie prijs. Daarna zal om 10:30 uur gestart worden met de overige afstanden. Voor de jeugd geboren vanaf 2009 staat er één ronde op het programma met een afstand van 2,5 km. Ook hier ontvangen de eerste 3 jongens en meisjes een prijs. Alle andere leeftijden hebben de keus uit het lopen van 1, 2, 3 of 4 ronden van ieder 2,5 km. Voor de eerste 3 mannen en vrouwen op de 10 km zal er een prijsuitreiking zijn. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een leuke herinnering.

Net als voorgaande jaren zullen ook dit jaar de tijden weer elektronisch worden gemeten. GAC maakt hierbij weer gebruik van herbruikbare startnummers. Dit betekent dat de startnummers na afloop ingeleverd dienen te worden zodat ze volgend jaar weer gebruikt kunnen worden. Daarmee kan GAC ook het inschrijfgeld laag houden.

Inschrijven kan via inschrijven.nl

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Heel Gemert Danst 12 april 20:00 uur.

Historische optocht 21 april 14:00 uur.

Advertenties