Jeugdtheater dóór jeugd

De fanatieke tieners van SPiNNER repeteren vanaf 12 september weer elke dinsdagavond voor hun eigen jeugdtheatervoorstelling, die in het voorjaar van 2024 in De Eendracht op de planken staat. Daarmee beginnen de jonge acteurs aan hun derde seizoen. En ze zoeken nog bondgenoten bij de jongste spruit van Jeugdtheater Carrousel; jeugdtheater dóór de jeugd.

Het maken van nieuwe vrienden, het opdoen van zelfvertrouwen, kennismaken met theater, heel veel lol beleven aan het samen spelen, vrijuit durven bewegen en misschien onderweg ook nog wat over jezelf leren; dat is precies het idee erachter.

Met twee groepen beginnen de jonge acteurs in de tweede week van september aan de repetities, waarbij ze onder leiding van een regisseur toewerken naar een voorstelling op zondag 7 april in De Eendracht. Jongeren tussen de 10 en 13 jaar en tussen de 14 en 17 jaar kunnen zich nog aanmelden om mee te doen door een mail te sturen aan info@jeugdtheatercarrousel.nl. Die repetities zijn op dinsdag in Gemert tussen 18.00 en 20.00 uur.

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 3, 4 en 5 september 19:30 uur.

Advertenties