Julie van den Ham van het Talent BMX Team Europees Kampioene.

Het Europese kampioenschap fietscross (BMX) werd dit jaar georganiseerd door de Italiaanse wielerbond op het BMX-circuit van Verona. Met zes deelnemers was het Talent BMX Team afgereisd naar Italië voor deelname aan dit Europese kampioenschap.

Pieter van Lankveld uit Boekel  kwam in de Cruiserklasse 17/24 jaar in de grote finale als vijfde van Europa over de meet. Een heel goed resultaat van Pieter.

Isa van der Velden uit Ospel (Girls 15 jaar) kwam in de grote finale, met zeer sterke Europese concurrentes, op de achtste plaats.

Sven Pennings uit Veghel (Boys 15 jaar) kwam in de halve finale tot de zesde plaats, waar hij niet echt blij mee was.
Sam Meijer uit Boekel (Boys 13 jaar), Bas Verhagen uit St.Oedenrode en Pieter van Lankveld uit Boekel, beiden in de klasse Men 17/24 jaar reden zich in de kwartfinale in hun eigen klasse naar de zesde plaats en mochten toen langs de baan als toeschouwers deze kampioenschappen verder volgen.

De beste prestatie op deze zondag werd behaald door Julie van den Ham uit Venlo (Girls 12 jaar). Zij plaatste zich voor de grote finale. Julie leverde een super prestatie en kwam als eerste over de finish en mag zich vanaf nu dus Europees Kampioene 2024 noemen. Geweldig resultaat van Julie !!

In de volgende wedstrijd wordt gestreden om het Regiokampioenschap dat wordt georganiseerd door FCV Volkel op 9 juni.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 27 juni 16:00 uur.

Raadsvergadering 4 juli 19:30 uur.

Advertenties