Kantoorpand Goed Wonen weer klaar voor de toekomst

De verbouwing is afgerond. Ons kantoorpand is weer helemaal up-to-date en klaar voor de toekomst! Er is 8 maanden hard gewerkt om ervoor te zorgen dat we het nieuwe jaar konden starten in een vernieuwd pand. Sinds maandag 15 januari zijn we terug op onze vertrouwde plek, maar nu met een frisse uitstraling en moderne voorzieningen.

We hebben er bewust voor gekozen om het bestaande pand te renoveren in plaats van te verhuizen naar een andere plek. We willen namelijk graag op dezelfde locatie blijven, dicht bij een groot deel van onze huurders en als integraal onderdeel van de kern Gemert. Na de verbouwing voldoet ons pand nu aan alle moderne eisen. Het behoort nu tot een van de meest duurzame gebouwen in onze gemeente. We zijn nu klaar voor de komende 20 tot 25 jaar.

Houd het Gemerts Nieuwsblad, onze website en sociale media in de gaten. Binnen enkele weken plaatsen we een uitnodiging voor onze ‘housewarming party’. Samen met de inwoners van Gemert-Bakel en onze partners willen we vieren dat wij met ons vernieuwde kantoorpand klaar zijn om de gemeenschap nog beter van dienst te zijn. We kijken ernaar uit om iedereen weer te mogen verwelkomen in deze verbeterde en eigentijdse omgeving.

Stichting Goed Wonen

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 3, 4 en 5 september 19:30 uur.

Advertenties