Kapellekeswandeltocht in de griebelgrauw

Voor de negende keer organiseren de boeren en tuinders van Gemert-Handel een wandeltocht in de schemering; de wandeltocht in Griebelgrauw op zaterdag 30 december. De gehele tocht is verlicht met kaarsjes en voert langs de mooie kapelletjes die Gemert rijk is. Ook molen De Bijenkorf is in de route opgenomen. Onderweg is er muziek en de diverse gildes treden op. De kapelletjes zijn alle geopend. Leden van Omroep Centraal TV lopen mee en zullen opnamen maken.

De wandeling begint ook dit jaar weer bij het Boerenbondsmuseum, aan de Pandelaar 106 te Gemert. De start is tussen 15.30 en 17.30 uur en de wandeling eindigt op het Winterpleinfestijn, ook bij het Boerenbondsmuseum. Deelnemers kunnen kiezen voor een route van 6 of van 9 kilometer. Deelname is gratis. Wel is het verstandig een veiligheidsvest en zaklamp mee te nemen.

Amateurfotografen kunnen meedoen aan een fotowedstrijd door maximaal drie sfeerfoto’s te maken van de tocht en die voor 14 januari naar fotowedstrijdkwt@gmail.com in te zenden.

De netto opbrengst gaat elk jaar naar een goed doel. Dit jaar is dat Dagbesteding De Vrije Verbinding.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 3, 4 en 5 september 19:30 uur.

Advertenties