Kerstpakketten 2023.

De brieven met de formulieren om u te melden voor een kerstpakket van de Stichting Kerstpakketten Gemert-Bakel zijn vorige week door de gemeente verzonden aan iedereen die daarvoor in aanmerking komt.

De formulieren moeten uiterlijk 20 november ingeleverd zijn in de speciale Kerstpakketten-bus in de hal van het gemeentehuis, of opgestuurd in de antwoordenvelop met het logo van Stichting Kerstpakketten. Formulieren ontvangen ná 20 november kunnen we helaas niet meer verwerken.

Heeft u geen brief ontvangen en krijgt u wel kwijtschelding van gemeentelijke belastingen, dan kunt u bij de gemeente een brief met formulier krijgen. Heeft u een bewindvoerder, dan moet u daar snel contact mee zoeken om het formulier op tijd in te sturen.

Er wordt per adres één pakket verstrekt.

Ook dit jaar zorgt Stichting De Wensboom voor een cadeaubon voor kinderen tot en met 12 jaar. Op het formulier kunt u uw kind(eren) daarvoor aanmelden.

Dit jaar worden er net als in de beginjaren weer alleen maar echte pakketten uitgegeven. Dat gebeurt op dinsdag 12 december in De Eendracht in Gemert. Het ophalen kan alleen op die dag!! Aan het eind van de dag gaan de resterende pakketten naar een goed doel.

Het gaat weer een sfeervolle dag worden , met muziek, koffie/thee en kerstbrood.

We wensen iedereen een fijne en gezonde Kersttijd.

Stichting Kerstpakketten Gemert-Bakel.

www.kerstpakketten-gemert-bakel.nl

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 3, 4 en 5 september 19:30 uur.

Advertenties