Laatste nieuws over de buslijnen in Gemert

De grootschalige werkzaamheden aan de Vondellaan zijn afgerond, waardoor Hermes de lijnen rondom Gemert herstructureert. Vanaf 8 januari zullen de bussen als volgt rijden:

  • Lijn 25 rijdt vanaf de halte Pelgrimsrust via Gemert-centrum naar Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Helmond Ziekenhuis en Helmond station. De overstaphalte is niet langer de halte Pastoor Poellplein maar de halte West-Om/Heuvel. Op zaterdag rijden de drukste ritten met een grote bus, om de problemen met een te volle 8-persoonsbus te voorkomen.
  • Lijn 26 rijdt vanaf de halte Groenesteeg via de Vondellaan langs de haltes Pastoor Poellplein en Komweg naar Helmond Noord en Helmond station. De overstaphalte is West-om/Heuvel.
  • Lijn 123 rijdt vanaf de halte Pelgrimsrust via de haltes Pastoor Poellplein en Groenesteeg naar Boxmeer station.
  • Lijn 321 rijdt op werkdagen overdag 2 keer per uur vanaf Pelgrimsrust via Gemert-oost naar de West-Om/Heuvel en na Nuenen via de A270 snel naar het Eindhoven CS.
  • Lijn 322 doordat de langdurige werkzaamheden aan de Vondellaan in Gemert zijn afgelopen rijdt deze lijn weer via de Vondellaan langs de haltes Pastoor Poellplein en Komweg. De overstaphalte is West-om/Heuvel.
  • NIEUW. Lijn 323 Gemert – Eindhoven: in de spits wordt lijn 322 vanaf de halte Groenesteeg versterkt met extra ritten van lijn 323 langs de haltes Pastoor Poellplein, Komweg en West-om/Heuvel. Deze extra ritten zijn een variant van lijn 321 (via de Vondellaan en niet via de Burg. De Bekkerlaan) en rijden na de overstaphalte West-Om/heuvel net als lijn 321 via de A270 snel naar het station Eindhoven CS. Overstappen kan ook op Nuenen Centrum op lijn 404 naar de Sterrenlaan en WoensXL.

Bron: BRAVO

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 4 juni 19:30 uur.

Commissievergadering 18,19 en 20 juni 19:30 uur.

Advertenties