Laatste wedstrijden Talent BMX Team in 2023

In het Drentse Assen werd op zaterdag 28 en zondag 29 oktober de vijfde en zesde fietscrosswedstrijd verreden om de 3-Nations BMX-Cup. Een competitie tussen België, Duitsland en Nederland, waarin de eerste twee wedstrijden werden verreden in Ahnatal (Duitsland) en de derde en vierde wedstrijd in Ranst (België).

Twee van de vier deelnemers wisten op zaterdag de grote finale te halen: Julie van den Ham en Sam Meijer. Julie wist beslag te leggen op plaats vier en Sam bereikte hierin de zesde plek. Sven Pennings kwam ten val in de kwartfinale en werd dus uitgeschakeld. De gebroeders Finn en Jur van Brussel behaalden een vijfde plaats.

Op zondag kwam Pieter van Lankveld in de kwartfinale ten val en werd dus uitgeschakeld. Bas Verhagen kwam tot de halve finale en werd daarin vijfde.

In de grote finale eindigde Julie van den Ham als zevende en Sven deed het prima met een vierde plek. Sam Meijer kwam in de kwartfinale ten val kwam. Ook de gebroeders Finn en Jur van Brussel moesten voortijdig afscheid nemen.

Isa van der Velden bereikte zowel op zaterdag als op zondag een fantastisch mooie tweede plaats. Isa zal volgend seizoen ook deel uit maken van het Talent BMX Team.

Omdat het niet mogelijk zou zijn om dit team te runnen zonder steun van de sponsoren willen we via deze weg hen hiervoor heel hartelijk bedanken.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Heel Gemert Danst 12 april 20:00 uur.

Historische optocht 21 april 14:00 uur.

Advertenties