Leer elkaar kennen op Onsgemertbakel.nl

Onsgemertbakel.nl is er voor en door inwoners van Gemert-Bakel. Iedereen met een profiel kan berichten plaatsen, iets in de agenda zetten, een oproep doen of een hulpvraag uitzetten.

Op dit digitale dorpsplein staat alles bij elkaar: je kunt zien welke activiteiten en diensten er georganiseerd worden, er is een prikbord en je kunt meepraten over nieuwe plannen. Zo kunnen we elkaar vinden en met elkaar verbinden. Het is écht waar: een goede buur is beter dan een verre vriend!

En nog handiger: je kunt Onsgemertbakel ook als app op je mobiele telefoon zetten.

Organisaties en verenigingen kunnen een eigen pagina aanmaken. We nodigen alle verenigingen en organisaties dan ook uit om dat te doen zodat je vindbaar bent. Velen hebben al een pagina, maar er ontbreken nog een paar mooie clubs. Hoe mooi is het als alles op één plek te vinden is. En het is zelfs mogelijk deze pagina als eigen website te gebruiken.

Kom je er niet uit? Dan is er hulp van dichtbij. Een aantal betrokken inwoners uit Gemert-Bakel zorgt ervoor dat de website up-to-date blijft.

Tenslotte is het leven een stuk aangenamer als je weet wie je buren zijn, waar je terecht kunt voor hulp, waar je in je vrije tijd bijvoorbeeld muziek kunt maken of kunt sporten en waar je elkaar kunt ontmoeten. Deel dit mooie initiatief met je buurtgenoten!

Kijk eens op www.onsgemertbakel.nl

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Heel Gemert Danst 12 april 20:00 uur.

Historische optocht 21 april 14:00 uur.

Advertenties